Image
Image

Bij Glas Sport bent u aan het juiste adres voor al uw sport prijzen. Of u nu zoekt naar een beker of juist een medaille wij hebben het. Ook kunnen wij de sport prijzen voor u graferen en of voor zien van een afslag. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor standaards, wij kunnen deze leveren van diverse materialen.

Image

Bekers

Wij hebben een grote variatie aan bekers staan, deze kunnen worden voorzien van afslagen en kunnen wij graveren. Bent u echt opzoek naar iets speciaals dan kunnen wij samen met u kijken wat voor u het mooiste is.

Image

Medailles

De medailles mogen natuurlijk niet ontbreken bij de sport prijzen. Wij hebben een ruim assortiment aan medailles in alle soorten en maten. Wij kunnen deze voorzien van een afslag en indien gewenst voor u graveren.

Image

Standaards

Standaard trofeeën kunnen wij leveren van diverse materialen zoals hout, metaal en glas. En worden voorzien van een tekst en afbeeldingen. Laat u bij ons adviseren wat u het mooiste vindt. De metalen standaard kunnen wij voorzien van een afslag en voor u graferen.

Informatie

Aan de website van Glas Sport Joure word op dit moment druk gewerkt. 

Contact en info